Најнови вести

Учество на ЗМНР Фатмире Исаки на отварање на Регионален курс на УНКТАД

19 октомври 2021

Османи ги прими копиите од акредитивните писма на новоименуваниот шпански амбасадор во Република Северна Македонија, Хозе Луис Лосано Гарсија

19 октомври 2021

Османи се сретна со Богананта

19 октомври 2021

Соопштение

15 октомври 2021

Османи се сретна со амбасадорот на Бангладеш Али

14 октомври 2021

Османи – Мортон: Премиерниот Совет за партнерство, трговија и соработка меѓу Република Северна Македонија и Обединетото Кралство, означува нова ера во развојот на односите меѓу двете земји

14 октомври 2021

Османи и Мас со заедничко соопштение по завршување на средбата во Берлин

07 октомври 2021

Состанок на Постојаната мешовита гранична комисија меѓу Република Северна Македонија и Република Грција

06 октомври 2021

Османи во Берлин на средби со Мас и Рот

04 октомври 2021

Средба на ЗМНР Исаки со амбасадорот на Италијанската Република, Андреа Силвестри

04 октомври 2021
Страница 1 од 43